Yhdistyksemme

 

Pyhäjärven 4H-yhdistyksen toiminta on ollut vilkasta ja monipuolista jo 81 vuoden ajan. Alueen lapset ja nuoret ovat käyneet tutuiksi yhdistykselle niin kerholaisina kuin kerhonohjaajinakin.

Kerholaiset pääsevät monipuolisesti kokeilemaan taitojaan niin askartelun, kokkaamisen kuin liikkumisenkin suhteen. Aiheina ovat muun muassa metsä ja luonto, koti ja keittiö, taitavat kädet sekä luova toiminta ja liikunta. Tarjolla on monenlaisia kerhoja innokkaille kerholaisille. Katso lisää tietoa  KERHOT – osiosta.

4H tarjoaa jäsenilleen myös koulutus- ja kurssi toimintaa. Tällä edistetään nuoren kasvua ja kehitystä aikuiseksi sekä tuetaan ryhmätoiminnassa opittuja taitoja. Koulutusten kautta nuoret saavat valmiuksia työelämään ja yrittäjyyteen. Nuori voi itse valita koulutuksen omien kiinnostuksen kohteidensa mukaisesti. Tärkeää on että opitaan rahan käyttöön liittyviä asioita ja tiedostetaan mistä rahaa tulee. Oman talouden tunteminen on avuksi siinä vaiheessa kun siirrytään omilleen opiskelujen mukana.

 

Pyhäjärven 4H-yhdistyksen toiminnasta vastaa Sari Fagerlund-Torssonen.
Yhdistyksen hallitus puheenjohtajana Juha Tikka, varapuheenjohtaja Juha Estola sekä jäsenet  Lea Jauhiainen, Annika Multala, Jonna Anttila,  Anna-Kaisa Päivärinta, Jani Kekäläinen, Pasi Lapinkoski, Jemina Jussinniemi sekä nuorisojäsen edustaja Jemina Lehto. Varajäseniä ovat  Petri Kauranen ja Toni Nurmesniemi.